1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Upload error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Dakis, Apr 3, 2013.

  1. Dakis

    Dakis Well-Known Member

    I can upload everything just fine, but another one of my admins gets this error when uploading an image as attachment in a thread or in the XF albums add-on:


    Any ideas what this could be?
     
  2. Dodgeboard

    Dodgeboard Well-Known Member

    Him?

    lol


    Have you looked in the error log in the adminCP?
     
  3. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Well that error is very descriptive. :cautious:

    Anything more specific in the log?

    Admin CP -> Tools -> Server Error Log

    It could be a lack of write access in data and internal_data. If you have shell access then try running these commands to recursively set permissions in those directories:

    Code:
    chmod -R 777 data
    
    chmod -R 777 internal_data
    
    You might also try 755 permissions. Depending on how PHP is installed, 755 may still be writable. I have seen some server configurations throw errors with 777.
     
    Dodgeboard likes this.
  4. Dakis

    Dakis Well-Known Member

    Nothing in the server error log.

    Two other users I've tried can also upload just fine, wtf.
     
  5. Dodgeboard

    Dodgeboard Well-Known Member

    Time to ask him more questions.
     
    Dakis likes this.
  6. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Yeah sounds client side. Specifically when if happens check the browser F12 console for any errors logged there.

    Also ask him to disable any browser extension. Especially Adblock.
     
    Jake Bunce and Dakis like this.

Share This Page