1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Editor / copy & paste / cursor focus /

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by erich37, Jun 3, 2013.

  1. erich37

    erich37 Well-Known Member

    in the Editor, lets say there is a quote at the top, and underneath I have entered some text.
    The cursor is blinking at the very bottom of the Editor-box.

    Now I enter a URL-link via "copy & paste" into the Editor.

    the URL-link is being pasted above the "quote" into the Editor.

    It does not paste the URL-link into the position of where the "focus" (blinking cursor) is.
  2. Martok

    Martok Well-Known Member

    I can confirm this.

    It's not limited to this specific case either, it's pasting in any type of text following the starting of a new line after some previous content in a post. I've tried it with right click and paste and with ctrl+v with the same result each time - the pasted text is put at the start of the post rather than where the cursor is. However it doesn't happen when pasting the text into a line where text already exists.
    erich37 likes this.
  3. Kintaro

    Kintaro Well-Known Member

    Same problem here

    Browser: Firefox
    OS: OSX 10.8
    erich37 likes this.
  4. AndyB

    AndyB Well-Known Member


    OSX 10.8.3
    Firefox 21.0
    erich37 likes this.
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Looks to be FF specific. Fix will be rolled out soon.
    erich37 likes this.

Share This Page