• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed Text Editor issue - copy / paste

tommydamic68

Well-known member
#1
A member found this issue with the latest version of chrome.

I am having issues with copy and pasting within the rich text editor.

If you copy and paste from the middle of a message to the end using CTRL + C and CTRL+V, you cannot see the thing you pasted but it is there when you post.

This occurs on the latest version of chrome.

To reproduce:

On a test thread, write this:

This is a test
This is a test
This is a test
This is a test
This is a test
This is a test
This is a test
This is a test
This is a test

Select the 3rd line, CTRL + C

Put cursor at end of the last line, hit return, CTRL + V

you will see an empty line but not the text you pasted.
Hit 'post reply'
you will see the line you pasted.

This causes issues as you cannot edit or delete what you pasted (apart from undo-ing the paste)

If these steps dont work just write a lot of lines and use CTRL + C, CTRL +V'ing onto a new line and you should eventually see the issue. It happens to me all the time.

I uploaded a vid incase it was unclear or you cant get it to happen:https://drive.google.com/file/d/0BywKCm7ZXTHDMVpkdWdlYlRpUjA/edit?usp=sharing
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
It appears that Chrome decided to split nodes for some reason when pasting in this situation, though fixed now. (Not rolled out here just yet.)