1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

As Designed Editor adds [/URL]

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Marcus, Oct 31, 2013.

  1. Marcus

    Marcus Well-Known Member

  2. Marcus

    Marcus Well-Known Member

    upload_2013-10-31_12-14-47.png

    OK, in my #1 post I just wrote [ URL ] and some text (without space between []). The editor adds [ / U R L ] by itself. Which is generally a nice idea, but here it doesn't know where to link to so the user experience is kind of mixed :D
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You added an opening [URL] tag in the post body and the system automatically added a closing tag at the end.

    The same would happen if you posted [QUOTE], in that the content after it would be quoted and a closing tag would be added at the end.
     
    Marcus likes this.
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    This is expected behaviour. The BB Code parser attempts to close unclosed tags. Your post presumably previously contained [URL] so it naturally assumes it needs to be closed. I guess maybe it could just ignore tags that aren't closed.

    But right now the workaround is to use plain tags, e.g:

    [PLAIN][URL][/PLAIN]
     
    Marcus likes this.
  5. Marcus

    Marcus Well-Known Member

    Exactly. I try that with , maybe this is an expected behavior from the editor?
     
  6. Marcus

    Marcus Well-Known Member

    I see, the editor closes every open tag by itself. Thanks for the quick reply within 2 minutes! Wow. :D
     
  7. Marcus

    Marcus Well-Known Member

  8. Marcus

    Marcus Well-Known Member

    I meant [ U R L ] Tags.

    It's true that 99,9% of all users never add any BBCode Tags themself, so that problem could be not a very important one.
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    All BB codes are treated the same. It's just the standard clean up procedure.
     

Share This Page