1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Zend_Feed_Exception: Invalid parameter: author array must include a "name" key with a non-empty stri

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Hornstar, May 1, 2014.

  1. Hornstar

    Hornstar Well-Known Member

    I've only just installed and done the import this week and I am getting this error in my server log:

    Code:
    Error Info
    Zend_Feed_Exception: Invalid parameter: author array must include a "name" key with a non-empty string value - library/Zend/Feed/Writer/Entry.php:92
    Generated By: Unknown Account, Today at 8:13 AM
    Stack Trace
    #0 /home/***/public_html/forums/library/XenForo/ViewPublic/Forum/View.php(72): Zend_Feed_Writer_Entry->addAuthor(Array)
    #1 /home/***/public_html/forums/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(227): XenForo_ViewPublic_Forum_View->renderRss()
    #2 /home/***/public_html/forums/library/XenForo/ViewRenderer/Rss.php(31): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('XenForo_ViewPub...', 'Rss', Array, 'forum_view')
    #3 /home/***/public_html/forums/library/XenForo/FrontController.php(586): XenForo_ViewRenderer_Rss->renderView('XenForo_ViewPub...', Array, 'forum_view', NULL)
    #4 /home/***/public_html/forums/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_Rss), Array)
    #5 /home/***/public_html/forums/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #6 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(60) "http://www.***.net/forums/forums/trash.151/index.rss"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
    
    
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Do you have any add-ons installed?

    It seems to be complaining about an empty field for the name.

    It may be from this thread: forums/threads/spam-bot.248572/

    upload_2014-5-1_22-1-25.png
     
  3. Hornstar

    Hornstar Well-Known Member

    Thanks, looks like something was not imported properly or something.
    That thread seems to only have a title and no post or no user attached to it.

    upload_2014-5-2_7-25-55.png

    upload_2014-5-2_7-26-35.png

    There is no post edit button to make any changes, and no user either.

    I went and had a look at my old vb forums, and found that the thread in question was actually glitched over their too. upload_2014-5-2_7-32-58.png
    Not sure what caused it to happen on 3.8, but either way, how do I go about fixing the problem going forward?

    IS there a way to track down any other threads that may be glitched up like this? And should I just completely delete these threads now?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The source data was obviously corrupt.

    I would just delete them.
     
  5. Hornstar

    Hornstar Well-Known Member

    Alright. Also is there a query I could use to track down all threads that are missing data like no user or no post data or something?
     
  6. Hornstar

    Hornstar Well-Known Member

    Also I just went to permanently delete it from the thread tools, but can't. Got this error: Please enter a value for the required field 'content_username'.

    What is the correct, safe way to delete it from the database?
     
  7. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Try this:

    Admin CP -> Tools -> Rebuild Caches -> Rebuild Thread Information

    That may fix the thread username.
     
  8. Hornstar

    Hornstar Well-Known Member

    Yeah dome that. It won't help as my vb site had some kind of bug.
     
  9. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    You'll have to manually delete them from the database.
     
  10. c5mt

    c5mt Member

    i have few many threads imported improperly how do you got exact thread generating this log so it will help me to find out mines
     
  11. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    There isn't a direct way, but you should be able to determine it by just browsing the recently updated threads in each forum.

    (I would note that this only happens when importing with bad source data using a non-official importer.)
     

Share This Page