• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 You and deleted member like this..

Glockie

Well-known member
#1
Hi, I did bump an old post, but thought I'm probably better starting my own thread about this.
I am not getting this on every post which has existing likes on it.
As soon as you click like, it says "You, (deleted member) and (deleted member) like this" - I reset the table 'likes' but now it's happening again.
Any ideas? I'm stumped on this one.

I have also dropped any likes with user ID 0 from the liked content table..
Still nothing.
Many thanks in advance
 

Glockie

Well-known member
#3

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
I reset the table 'likes' but now it's happening again.
Wait, have you just removed the content from the xf_liked_content table but not changed other corresponding tables? That would cause this: when the like counter doesn't correspond to the like cache, the code assumes the likes are from deleted users.

I'm not really aware if there's a script (or if one of the posted ones in the linked threads) that rebuilds these content-stored like-count caches, but if you manually modified a related table, that would be the cause. If you're wiping out the like tables, you need to wipe out all of the cached data as well.
 

Glockie

Well-known member
#5
Thanks @Mike
It seems a glitch with VaultWiki actually triggered this.
I uninstalled it, cleared the member caches and everything has returned to normal.

What I cleaned was using the script mentioned in the thread linked above.
But that said, removing VW and clearing the caches - everything's back to normal.
very very odd behaviour.