• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
[XFA] Custom Username Icons

[XFA] Custom Username Icons [Paid] 3.6.0

No permission to buy (€10.00)

XFA

Well-known member
#1
XFA submitted a new resource:

[XFA] Custom Username Icons - All username, usergroup and usertitle customization your members ever dreamed of !

Description
Custom Username Icons brings a new level of customization for you and your users !
This add-on lets your user select an icon to be displayed near their username everywhere on your board.
Icons can be selected either from a list of Font Awesome icons (more than 500 icons) or from a list of images icons of...
Read more about this resource...
 

Solidus

Well-known member
#3
An error,

Code:
ErrorException: Undefined variable: user - library/ThemesCorp/CustomUsernameIcons/ControllerPublic/Account.php:105
Generated By: Dat Babe From PH, Yesterday at 9:44 AM
Code:
#0 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/ThemesCorp/CustomUsernameIcons/ControllerPublic/Account.php(105): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined varia...', '/var/www/vhosts...', 105, Array)
#1 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(351): ThemesCorp_CustomUsernameIcons_ControllerPublic_Account->actionPersonalDetailsSave()
#2 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#3 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}
 

MtoR

Well-known member
#4
Suggestion: (Posted in last thread before TC Split) - Being able to add things like fa-spin to the icons, as well as being able to use other icon fonts
Noted.

An error,

Code:
ErrorException: Undefined variable: user - library/ThemesCorp/CustomUsernameIcons/ControllerPublic/Account.php:105
Generated By: Dat Babe From PH, Yesterday at 9:44 AM
Code:
#0 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/ThemesCorp/CustomUsernameIcons/ControllerPublic/Account.php(105): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined varia...', '/var/www/vhosts...', 105, Array)
#1 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(351): ThemesCorp_CustomUsernameIcons_ControllerPublic_Account->actionPersonalDetailsSave()
#2 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#3 /var/www/vhosts/wweforums.net/httpdocs/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}
Do you know how (which actions) led to that error?
 
#10
No, if you had a valid licence, just register to XFA and request transfer of your licence :)
Yeah it took me a little digging but I found that and posted there already haha. I'd suggest posting the links on the resources to make it easier for others to find
 
#11
No, if you had a valid licence, just register to XFA and request transfer of your licence :)
How long does it take before I have the license active?
It's been 24 hours since I posted what was required, and it's been viewed by administrators already.
 

MtoR

Well-known member
#12
Hi,

I wasn't online at home yesterday and at work access to xen-factory is blocked.
Dunno wether Fred was online.

I'll check to had the licence right now.

Clément
 

XFA

Well-known member
#13
#14
It's a nice addon, I bought it but it would be nice [and I kind of assumed this had the feature built in which was a reason I bought it, but that's my fault) if users can have the permission to upload an icon themselves.
 

MtoR

Well-known member
#15
It's a nice addon, I bought it but it would be nice [and I kind of assumed this had the feature built in which was a reason I bought it, but that's my fault) if users can have the permission to upload an icon themselves.
That something we can envision in the next release.
As a release was just popped up, this should take 2-3 month before a new version is released.
 

Gemma

Well-known member
#18
Just bought this today, cool little addon - thanks. But I think I've got a bug or compatibility problem between this and @Snog's TV Thread Starter addon.

If I don't enable "Show icons in Forum last post" everything appears correctly

disabled.png

If I enable "Show icons in Forum last post" the username icons and text colors are all mixed up in the last post of the TV threads

enabled.png

The membercard appears correctly as do the normal nodes. Everything appears correctly on other parts of the site including TV Thread starter forum_view and thread_view.

Any pointers or assistance would be greatly appreciated as I'd like to enable this for forum last post.
 

MtoR

Well-known member
#19
Hum indeed.

Issue is that the add-on you are pointing is paid so hard for me to do anything :/

Unless I can get access somehow to the code.

Clément
 

Snog

Well-known member
#20
The membercard appears correctly as do the normal nodes. Everything appears correctly on other parts of the site including TV Thread starter forum_view and thread_view.
I'm not sure where the changes take place in this add-on, but the last post info that you're referring to in my add-on is handled in the tv_node_forum_level_2 template (at the end of the template).

HTML:
                <span class="lastThreadMeta">
                    <span class="lastThreadUser"><xen:if is="{xen:helper isIgnored, $forum.last_post_user_id}">{xen:phrase ignored_member}<xen:else /><xen:username user="$forum.lastPost" /></xen:if>,</span>
                    <xen:datetime time="$forum.lastPost.date" class="muted lastThreadDate" data-latest="{xen:phrase latest}: " />
                </span>