XF2 [8WR] XenPorta 2 (Portal) PRO

XF2 [8WR] XenPorta 2 (Portal) PRO [Paid] 2.2.0.4

No permission to buy ($40.00)

klaush

Active member
So we have the same issue on mobile. Is there already a solution to make the hyperlinks on the slideshow work?

Tested on iPhone 7/8 and Huawei P20.

Jaxel, could you look at addressing the features hyperlink issue on mobiles I mentioned please?

I recall someone on here saying it worked OK for them, however It doesn't for me or my other admins. Have had to disable it on my front page for time being.

Thanks.
 
Currently, I'm using an add-on to allow the attachment has image URL ending with an image's extension:
Code:
https://www.domain.com/data/attachment-files/2020/03/9417_f5d9cf7244b213d215630de4e8da73d5.jpg
My community also allows user to see attachments which are only images, the problem is that my image header for article is using this URL:
Code:
https://www.domain.com/ewr-porta/attachments/duwjifnecqnahqrynpa92c-650-80-jpg.9417/
I like to have my image header is also attachment URL, anyway to do it?
 
Like i already mentioned. Anyway to change the image header URL from https://www.domain.com/ewr-porta/attachments/duwjifnecqnahqrynpa92c-650-80-jpg.9417/ to https://www.domain.com/data/attachment-files/2020/03/9417_f5d9cf7244b213d215630de4e8da73d5.jpg.
My attachment URL is like this: https://www.domain.com/data/attachment-files/2020/03/9417_f5d9cf7244b213d215630de4e8da73d5.jpg.
 
Image headers are attachments. They use the built-in XenForo attachment system.
This is your portal image header URL: https://www.domain.com/ewr-porta/attachments/duwjifnecqnahqrynpa92c-650-80-jpg.9417/
This will allow user to bypass attachment permission in case they are not allow to view it.
Since my forum allow user to view the attachment even without registration. Any way to serve the image with default XenForo attachment URL.
 

Jaxel

Well-known member
You would have to edit the template and change the URL from ewr-porta/attachments to just attachments
 

Mendalla

Well-known member
Isn't that basically how it works? If you have more than one featured post, it acts as a slideshow? I've only ever had one feature at a time, so I'm not sure. That was just my impression when I first set things up.
 

BGObsession

Member
@Jaxel One function I wish Xenporta had (assuming I have not missed something which is entirely possible)... there are times when I'd like to be able to 'Promote to Feature' an individual post, or a URL - but seems that only threads can be promoted as features? Any possibility of adding that feature in the future? And if it is possible, I await my education. Love Xenporta!
 

l3ta

Well-known member
@Jaxel

I think there might be some issues with XP2. After upgrading to XF 2.1.8 Patch 1, all my styles were affected by the customizations done in the XP's page, meaning they were showing up in the forum page and affecting their layout. After disabling XP2, all the bugs went away. I assume this is a add-on issue, but it could also be a XF bug. I don't know. Just letting you know.
 

l3ta

Well-known member
@Jaxel

Please read my post above. The new XF patch did nothing to resolve the issue. Template modifications done on EWRporta.less are messing with the forum's styles. :cry:
 

l3ta

Well-known member
You have to be more specific.
Thank you for responding. If you could please go to my site alienbabble.com and select the style named 'camo dude', you will see that the forum page is a mess. You cannot see the background image or the logo. That is because of the modifications made in EWRporta.less. Somehow, they are affecting the forum design. This happened after the upgrade. Almost all my styles are affected to some degree depending on how much their particular EWRporta template was modified.
 

BGObsession

Member
@Jaxel One function I wish Xenporta had (assuming I have not missed something which is entirely possible)... there are times when I'd like to be able to 'Promote to Feature' an individual post, or a URL - but seems that only threads can be promoted as features? Any possibility of adding that feature in the future? And if it is possible, I await my education. Love Xenporta!

Any feedback on the above?
 

Brad Padgett

Well-known member
Wrapping all the customizations inside [data-template="EWRporta_articles_index"] { ... } seems to have fixed the issue. :)

This was fixed in the recent Xenforo 2.1.8 patch 2. There was a bug with template modification executions not properly working.
 

l3ta

Well-known member
This was fixed in the recent Xenforo 2.1.8 patch 2. There was a bug with template modification executions not properly working.
That's wut I was hoping for. Unfortunately, the patch did not resolve the issue. I had to wrap all the css :/
 

Kacee

Active member
hello, can anyone explain how prebreak tag work?

I tried to insert a paragraph inside a prebreak tag and it didn't render when reading (that's intentional I guess) but it wouldn't render as excerpt on the portal page neither.

basically the tag just hide whatever text in it?
 
Top