UI.X 2

UI.X 2 [Paid] 2.0.6.0.0

No permission to buy ($35.00)
Hi, I’m not on PC so cant work this out. What is the easiest way to change the link colour of links in posts? Mine are too similar to the text. I can see how to change all link colours but I don’t want this, just the regular post links that would appear in the threads, conversations etc.
 

OperaManiac

Well-known member
I could not find an easy way to do so either so I had to use extra.css.
I am just underlining links here.

Code:
a.link.link--external, a.link.link--internal {
    text-decoration: underline ;
}
.fr-wrapper a { text-decoration: underline; }
 

ThemeHouse

Well-known member
ThemeHouse updated UI.X 2 with a new update entry:

Version 2.0.1.3.0 Released

UI.X 2 2.0.1.3.0 Change Log

Note: The UI.X add-on does not need to be updated in this new release.
  • Added a phrase for the sidebar
  • Added a style property active nav in off canvas
  • Fixed the issue that caused a text font problem with the UI.X collapsed account menu and help menu
  • Fixed the issue with the staff bar when viewing it on mobile
  • Fixed the issue that caused search position (left) to break
  • Fixed the search overlay issue on Android-based devices...
Read the rest of this update entry...
 

Zuse

Active member
Guys, great update but it's ruined my forums and I am getting this error: Please can you confirm the update does not affect the child styles?? Because I edited my child style a lot to get it where I want it and now my forums looks terrible.

Server error log
  • ErrorException: [E_NOTICE] Undefined variable: childStyleNames8
  • src/addons/ThemeHouse/UIX/XF/Admin/Controller/Style.php:444
  • Generated by: Zuse
  • Jan 31, 2018 at 8:17 PM
Stack trace
#0 src/addons/ThemeHouse/UIX/XF/Admin/Controller/Style.php(444): XF::handlePhpError(8, '[E_NOTICE] Unde...', '/home/legendo1/...', 444, Array)
#1 src/addons/ThemeHouse/UIX/XF/Admin/Controller/Style.php(305): ThemeHouse\UIX\XF\Admin\Controller\Style->installUpgradeStyle(Array, Array, Object(ThemeHouse\UIX\XF\Entity\Style))
#2 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(249): ThemeHouse\UIX\XF\Admin\Controller\Style->actionThemehouseUpgrade(Object(XF\Mvc\ParameterBag))
#3 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(88): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass('XF:Style', 'ThemehouseUpgra...', 'html', Object(XF\Mvc\ParameterBag), 'styles', Object(ThemeHouse\UIX\XF\Admin\Controller\Style), NULL)
#4 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(41): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop(Object(XF\Mvc\RouteMatch))
#5 src/XF/App.php(1880): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#6 src/XF.php(328): XF\App->run()
#7 admin.php(13): XF::runApp('XF\\Admin\\App')
#8 {main}
Request state
array(4) {
["url"] => string(63) "/admin.php?styles/themehouse/upgrade&product_id=210&style_id=12"
["referrer"] => string(87) "https://www.gnonline.net/admin.php?styles/themehouse/upgrade&product_id=210&style_id=12"
["_GET"] => array(3) {
["styles/themehouse/upgrade"] => string(0) ""
["product_id"] => string(3) "210"
["style_id"] => string(2) "12"
}
["_POST"] => array(4) {
["version_id"] => string(4) "1070"
["style_id"] => string(2) "12"
["step"] => string(11) "ftp_details"
["_xfToken"] => string(8) "********"
}
}
 

Zuse

Active member
Console errors:

Uncaught TypeError: Cannot read property 'register' of undefined
at d.value (index.min.js:7)
at Object.<anonymous> (index.min.js:3)
at e (index.min.js:1)
at index.min.js:1
at index.min.js:1
defer.min.js:6 Uncaught TypeError: Cannot read property 'register' of undefined
at e.value (defer.min.js:6)
at Object.<anonymous> (defer.min.js:2)
at g (defer.min.js:1)
at defer.min.js:1
at defer.min.js:1


And this big gap wasn't there before?


gap.png
 

imno007

Well-known member
Thanks. It looks like the UI.X addon itself, though, is unchanged: ThemeHouse-UIX-2.0.5_Patch_Level_1. Is that as it should be be? Just checking.
 

Tom

Active member
Getting this error since installing latest update:
ErrorException: Template error: Template public:uix_socialMedia is unknown
 

Jake B.

Well-known member
Getting this error since installing latest update:
ErrorException: Template error: Template public:uix_socialMedia is unknown
If it only happened during the upgrade, and hasn't happened since it should be safe to ignore -- let us know if it pops back up, however. This is most likely due to this template trying to load on the frontend for someone while the upgrade was running
 
Top