• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Duplicate Template Errors: PAGE_CONTAINER

silence

Well-known member
#1
Template Errors: PAGE_CONTAINER

htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /xxx/xenforo/library/XenForo/Template/Helper/Core.php, line 2049

This is happening on one of my users. He is using a mac and it happens globally on all styles including default.
It is also happening on every browser.

I'm using XenForo 1.2b4
 

Jeremy

Well-known member
#6
Does this user have anybody on Ignore? If so, what are they're usernames? If you replicate his ignore list, does it happen for you?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#12
If the user is seeing this, they're in debug mode - that's a bad thing, so you know. :)

But this was caused by a bug in the user cache. rebuild system. Rebuilding users will fix it (as would adjusting your ignores).
 

silence

Well-known member
#13
If the user is seeing this, they're in debug mode - that's a bad thing, so you know. :)

But this was caused by a bug in the user cache. rebuild system. Rebuilding users will fix it (as would adjusting your ignores).
Is it bad in terms of resource usage or bad as in security risk?
 
#15
If the user is seeing this, they're in debug mode - that's a bad thing, so you know. :)

But this was caused by a bug in the user cache. rebuild system. Rebuilding users will fix it (as would adjusting your ignores).
Yes , rebuid user cache will fix it :) (run for me)