1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Permissions issue an odd one

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Waz000000, Aug 4, 2016.

  1. Waz000000

    Waz000000 New Member

    we don't allow guests to view images normally so when they click on a thumbnail they are greeted with "you do not have permissions"

    However I recently moved the site to a new hyper v and everything went well except guests now get an internal server error has occurred when they click thumbnails.

    No idea what's wrong anyone know?

    I've had to allow access for now to get around it
     
  2. Waz000000

    Waz000000 New Member

    update, in fact everything where a permission is required but not given results in an internal; server error has occurred
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You will need to inspect the server error log to see what's causing the 500 (internal server) error.
     
  4. Waz000000

    Waz000000 New Member

    it's not giving a 500 error, i have custom error docs set up see attached.

    if it was a 500 error it would show an entirely different page.
     

    Attached Files:

  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    If that's the error you're seeing, that certainly looks like an internal server error message (which is what the 500 code means). There should be further details in your logs to make it clearer what's going on.

    Is this IIS? You may need to make specific configurations to pass through our error messages. There's a line included in the Friendly URL web.config that does that: https://xenforo.com/help/friendly-urls/
     
  6. Waz000000

    Waz000000 New Member

    yeah it's IIS, there was a web.config file on there i just removed it and boom!

    Many thanks all :)
     

Share This Page