1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Header Image is below Navigation in IE

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by TCombs, Feb 2, 2011.

  1. TCombs

    TCombs Member

    I'm customizing my first xenforo forum (which is so much nicer than VB)!

    The issue I'm having is that in IE, the header image is sitting below the navigation. However, in FF, it looks perfect.

    Here's a link to the site I'm working on: http://www.thesportsrevolution.com/rebels/
    Any help on this would be greatly appreciated.
  2. kforo

    kforo Active Member

    it's loading a godaddy page for me
  3. TCombs

    TCombs Member

  4. TCombs

    TCombs Member

  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Looks fine in IE8, but not IE7. It's likely that one of the customizations you've done has broken something in IE, as the default style works. Moving to troubleshooting.

    To continue posting in this thread, you will need to associate your forum account with your customer account here: http://xenforo.com/customers/forum-users
  6. TCombs

    TCombs Member

    Thanks Mike, I'm registered here now :)

    The only thing I did for the header image was go to ACP>Style Properties>Header and Navigation>Image Path: http://www.thesportsrevolt.com/site-images/image.png
    Then set the height to 125px (same as the image).
    I didn't change any of the .css files.
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It seems to be related to the width of your logo - if I use a 996px-wide logo, it works fine. Something is causing IE to wrap it to another line, but I don't know what - possibly just an IE7 bug.
  8. TCombs

    TCombs Member

    Mike thanks!
    I will try the same fix when I get home (at my day job now..lol)!
  9. TCombs

    TCombs Member

    Mike, I resized the Image to 996px and that seemed to fix the problem.


Share This Page