1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Errors After Upgrade to XenForo 1.2.0 Release Candidate 1

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Xaices, Jul 21, 2013.

  1. Xaices

    Xaices Member

    I know this is not currently supported, however, would like to share the errors I am getting.

    The above Error is the landing page for my Admin CP Home. Nothing else appears except for the left side column and the admin Navbar.

    I have tried to edit tempates, delete, forums, and do several other things will setting up the site and am continually met with this same error message either on page or in the black pop out with red banner.

    If any one can tell me what is wrong and how to fix it I would be most appreciative.

    Thank You!
     
  2. Luke F

    Luke F Well-Known Member

    Update or uninstall TMS
     
    Shelley likes this.
  3. Xaices

    Xaices Member

    What is TMS and how do I update it?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Moved from bugs to support.

    One or more add-ons you currently have installed are incompatible with 1.2.

    As Luke said, update TMS to the compatible version.
     
  5. Xaices

    Xaices Member

    I will ask again as I am relatively new to Xenforo... and I do not understand the acronym.

    What is TMS?

    Edit: I think you mean Template Modification System..

    Will try that.
     
    MegaFora likes this.
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

Share This Page