1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Duplicate Another Facebook issue

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Ryan Kent, Mar 3, 2011.

  1. Ryan Kent

    Ryan Kent Well-Known Member

    I am familiar with the FB issue previously discussed in http://xenforo.com/community/threads/fixed-facebook-issue-on-members-page.12789/

    That issue affected the Members > Registered Members page. I implemented the suggested fix and now the facebook module no longer appears on that page. There is an empty space where the FB module should be. Just checking, until the next XF update is that the intended result? Will it re-appear after the next update?


    A new facebook issue is appearing for me on the Members > Recent Activity page. The module appears but has multiple errors. First, the icons are showing XF, not the correct icons. Secondly, it says I am not logged in to facebook when actually I am logged in. You can see my fb tab in the screenshot. Also, I am attaching a second image which shows my facebook module on the portal page (XenPorta) which appears correctly.

    FacebookMembers.JPG FacebookPortal.JPG
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I made the same edit and it works on the members page on my site so I can only suggest you re-check the edit you made.
    It also works here: http://xenforo.com/community/members/

    The logo will only show your site logo if you have replaced logo.og.png in the styles directory.
    Use the URL Linter to check: http://developers.facebook.com/tools/lint/

    That is the logged in view.
    Click the text "logged out view" and you will see the logged out view.
    Oracle likes this.
  3. Ryan Kent

    Ryan Kent Well-Known Member

    Thanks Brogan. Looks like I learn more about fb today!

    So the site logo is supposed to appear? I would think the fb pic of the user who made those posts should appear, or at least their forum avatar. It doesn't seem logical to have the site logo there. It is designed that way?
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The logo is picked up using the OG tags and currently it only supports a single image which is located in styles/default/xenforo/logo.og.png

    I believe changes have been made by FB and within the code (next release) to allow different images to be used.

    Personally I like using my site's logo - it's excellent for brand awareness.
    Every time someone recommends a thread, my logo is posted to their wall :)

  5. Ryan Kent

    Ryan Kent Well-Known Member

    good point! thx again
  6. gordy

    gordy Well-Known Member

    The option to choose is equally important for dynamic sites, better for some to share/like content with a product, celebrity or photograph than a logo :)

Share This Page