1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Yet another Facebook Integration problem

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by JordanH, Feb 28, 2014.

  1. JordanH

    JordanH Well-Known Member

    Error
    Your server could not connect to Facebook (https://graph.facebook.com). Try again later. If the issue persists, contact your host.

    That's what I get when I do the "Test Facebook Integration" in the ACP.
    Users also are unable to register using the Facebook Login.

    Everything is set right in the acp, the app secret, app id, etc. I even have it set as a website in the apps on facebook: DOmain is www.webgurubb.com

    [​IMG]

    Here are the settings I have in the ACP:
    [​IMG]


    When trying to connect an existing account this error comes up:
    An error occurred while connecting with Facebook. Please try again later.


    Everything is correct so I am just so confused as why this is not working AT ALL.

    Also, it might note that we did use to have another app with facebook login but the app got deleted so we had to make a new one.
     
    Last edited: Feb 28, 2014
  2. JordanH

    JordanH Well-Known Member

    Anyone at all?
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    In general, this is a server issue itself. We're getting no response, which indicates that the connection to FB is likely failing. This could be related to an outgoing firewall blocking the connection or the possibility that your server can't communicate over SSL (1.3 warns about this). The former needs a firewall tweak at the server level; the latter needs SSL support in PHP or cURL with SSL support enabled.
     
  4. JordanH

    JordanH Well-Known Member

    Hi Mike. Thanks for the reply.

    Would those issues also occur on the Twitter and Google integration? Because both of them seem to be working fine.
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Similar issues should occur with other integrations.

    If you want to submit a ticket with FTP and ACP details, I can look into it.
     
    Claudio likes this.
  6. Claudio

    Claudio Well-Known Member

    Hi Mike,

    I have the same problem, I pass the Facebook test in the admin panel and I'm able to associate my Facebook account to my forum user but other users get this error. Any idea why?
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    What error? The error listed here is specifically one in the ACP. I'd probably recommend posting a new thread with details of what's happening as it's probably not the same as this thread.
     
  8. JordanH

    JordanH Well-Known Member

    Hi mike. THe error above never actually got resolved for me either. I just gave up trying to work with facebook :p
     

Share This Page