[8WR] XenMedio (Media) PRO

[8WR] XenMedio (Media) PRO [Paid] 1.7.0

No permission to buy ($40.00)

farmglitch

Active member
Only YouTube is installed by default, you will need to install any other services you need manually; How do I do this?
 

farmglitch

Active member
Post for me, the contents of library/EWRmedio/Services/SoundCloud.xml
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<service>
<service_name>SoundCloud</service_name>
<service_media>video</service_media>
<service_regex><![CDATA[https?://[a-z\.]*?soundcloud\.com/(?P<sval1>[\w-]+/[\w-]+)]]></service_regex>
<service_playlist><![CDATA[]]></service_playlist>
<service_url><![CDATA[https://soundcloud.com/{serviceVAL}]]></service_url>
<service_callback>EWRmedio_Services_Soundcloud</service_callback>
<service_width>640</service_width>
<service_height>166</service_height>
<service_embed><![CDATA[<iframe width="100%" height="{h}" style="max-width: {w}px" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=/tracks/{serviceVAL2}?auto_play={apTF}" frameborder="0"></iframe>]]></service_embed>
<service_local>0</service_local>
</service>
 

farmglitch

Active member
ErrorException: is_dir() expects parameter 1 to be a valid path, array given - library\EWRmedio\Install.php:402
Generated By: david, 47 minutes ago. I got this error when I tried to delete it.
 

Jaxel

Well-known member
ErrorException: is_dir() expects parameter 1 to be a valid path, array given - library\EWRmedio\Install.php:402
Generated By: david, 47 minutes ago. I got this error when I tried to delete it.
Replace lines 402 and 403 with:
Code:
        if (is_dir($lowLoc)) { rmdir($lowLoc); }
        if (is_dir($highLoc)) { rmdir($highLoc); }
 

farmglitch

Active member
This is the error I get now when uninstalling.


Server Error

rmdir(C:\xampp\htdocs/data/media): Directory not empty

  1. XenForo_Application::handlePhpError()
  2. rmdir() in C:\xampp\htdocs\library\EWRmedio\Install.php at line 401
  3. EWRmedio_Install->_uninstall_0() in C:\xampp\htdocs\library\EWRmedio\Install.php at line 366
  4. EWRmedio_Install::uninstallCode()
  5. call_user_func() in C:\xampp\htdocs\library\XenForo\DataWriter\AddOn.php at line 200
  6. XenForo_DataWriter_AddOn->_postDelete() in C:\xampp\htdocs\library\XenForo\DataWriter.php at line 1767
  7. XenForo_DataWriter->delete() in C:\xampp\htdocs\library\XenForo\ControllerAdmin\AddOn.php at line 122
  8. XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionDelete() in C:\xampp\htdocs\library\XenForo\FrontController.php at line 347
  9. XenForo_FrontController->dispatch() in C:\xampp\htdocs\library\XenForo\FrontController.php at line 134
  10. XenForo_FrontController->run() in C:\xampp\htdocs\admin.php at line 13
 

farmglitch

Active member
and now my site is down and this is the error I get. I was just going to delete this and not use it. now???


An exception occurred: Mysqli prepare error: Table 'david.ewrmedio_media' doesn't exist in C:\xampp\htdocs\library\Zend\Db\Statement\Mysqli.php on line 77

  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
  2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
  3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
  4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 753
  5. Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchRow() in EWRmedio/Model/Lists.php at line 28
  6. EWRmedio_Model_Lists->getQueueCount() in EWRmedio/Listener/NavTabs.php at line 13
  7. EWRmedio_Listener_NavTabs::listen()
  8. call_user_func_array() in XenForo/CodeEvent.php at line 90
  9. XenForo_CodeEvent::fire() in XenForo/Dependencies/Public.php at line 491
  10. XenForo_Dependencies_Public->_getNavigationContainerParams() in XenForo/Dependencies/Public.php at line 371
  11. XenForo_Dependencies_Public->getEffectiveContainerParams() in XenForo/FrontController.php at line 612
  12. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
  13. XenForo_FrontController->run() in C:/xampp/htdocs/index.php at line 13
 

farmglitch

Active member
and now my site is down and this is the error I get. I was just going to delete this and not use it. now???


An exception occurred: Mysqli prepare error: Table 'david.ewrmedio_media' doesn't exist in C:\xampp\htdocs\library\Zend\Db\Statement\Mysqli.php on line 77

  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
  2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
  3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
  4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 753
  5. Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchRow() in EWRmedio/Model/Lists.php at line 28
  6. EWRmedio_Model_Lists->getQueueCount() in EWRmedio/Listener/NavTabs.php at line 13
  7. EWRmedio_Listener_NavTabs::listen()
  8. call_user_func_array() in XenForo/CodeEvent.php at line 90
  9. XenForo_CodeEvent::fire() in XenForo/Dependencies/Public.php at line 491
  10. XenForo_Dependencies_Public->_getNavigationContainerParams() in XenForo/Dependencies/Public.php at line 371
  11. XenForo_Dependencies_Public->getEffectiveContainerParams() in XenForo/FrontController.php at line 612
  12. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
  13. XenForo_FrontController->run() in C:/xampp/htdocs/index.php at line 13
I fixed this problem but it scared it me. I am meeting with some local music studios today and need to focus on the parts of the site that do function properly. The whole reason I came to xenforo was because of your portal and so this is no big deal. Consider the 40$ a tip and maybe some day we can hash this out again and try to get it working. Thanks for your help @Jaxel. You do great work and I am still a happy customer!!:D
 
Top