1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Users not getting confirmation emails?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by DarkGizmo, Mar 13, 2013.

  1. DarkGizmo

    DarkGizmo Active Member

    Hi guys, my users aren't getting their confirmation emails.....what can be the cause of this?


    is my site......I moved it from http://www.revillution.com/forums for Xenporta and using a route changer solution, but would that affect users not getting their emails?

    Server-side: I forced my PHP version to 5.3 as my host has no intention of upgrading yet (did this through an apache handler) could that have affected it?
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  3. Ingenious

    Ingenious Well-Known Member

    Also, make sure you're sending from an email address that will get bounced back to you so you can see the error message, if there is one. I've had bounce backs because the mail server was blacklisted by a spam service (because someone else on shared hosting abused it) so had to unlist it and eventually set up my own SMTP server to use instead. Others because the users had entered a wrong address, it happens. If they are not getting bounced back, it's often a sign they're going onto spam folders, see Jake's link above.
  4. DarkGizmo

    DarkGizmo Active Member

    Jake, i think that guide is outdated, it's completely different looking then in the picture....

Share This Page