Not a bug User Auto Banned

VinnyS

Active member
Hi
Just caught a spammer, great trying to delete the account and I'm getting an error I have attached what I am see after I press delete. I am using the latest version of XenForo. Could someone help me in this matter.

Thank You
 

Attachments

Brogan

XenForo moderator
Staff member
A 500 error is generic so is difficult to debug.

Is there anything in the ACP error log?
Also check the server error log.
 

VinnyS

Active member
Hi Sorry here is the server report hope this helps..

Server Error Log
Error Info
ErrorException: Fatal Error: Call to undefined method XfAddOns_Groups_LikeHandler_Post::batchUpdateContentUser() - library/XenForo/Model/User.php:2546
Generated By: VinnyS, A moment ago
Stack Trace
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError() #1 {main}
Request State
array(3) { ["url"] => string(63) "http://sociallivingtoday.com/admin.php?users/perrylund.3/delete" ["_GET"] => array(1) { ["users/perrylund_3/delete"] => string(0) "" } ["_POST"] => array(2) { ["_xfConfirm"] => string(1) "1" ["_xfToken"] => string(8) "********" } }
 

Mike

XenForo developer
Staff member
That's from an add-on -- whatever add-on creates XfAddOns_Groups... classes.
 

VinnyS

Active member
Hi Mike

I though this may have been the problem and I am uninstalling the add-on's as we speak. After I uninstall the add-on's I will try to delete the user again. I will let you know what happens. Thank You for the quick response.
 

VinnyS

Active member
Hi Mike
OK uninstalled what I thought might be giving me the problem, however Im still getting this error. Question should I remove the files from the server or re-download a copy of XenForo and do a re-install of the software?

ErrorException: Fatal Error: Call to undefined method XfAddOns_Groups_LikeHandler_Post::batchUpdateContentUser() - library/XenForo/Model/User.php:2546
Generated By: VinnyS, A moment ago
Stack Trace
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError() #1 {main}
Request State
array(3) { ["url"] => string(63) "http://sociallivingtoday.com/admin.php?users/perrylund.3/delete" ["_GET"] => array(1) { ["users/perrylund_3/delete"] => string(0) "" } ["_POST"] => array(2) { ["_xfConfirm"] => string(1) "1" ["_xfToken"] => string(8) "********" } }
 

Jeremy

Well-known member
Do you have any any Group related add ons? The error is most definitely generated by an add on.
 

VinnyS

Active member
Hi Jeremy
I took them out they were the ones for group forums, however I did not like them and uninstalled them. Now with that said I did install two bought ones for user groups and one for blogs running about $40.00 a piece that would stink if they are the cause.
 

VinnyS

Active member
Hello Everyone
I just tried something I disabled the Add-On and I was able to delete the user? I also made the author Rigel Kentaurus of the Social Group Add-On aware of the problem. Again Thank You everyone for the quick response the other day.
 
Top