1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 User approval ip not showing anymore

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by habplusmode, Feb 10, 2016.

  1. habplusmode

    habplusmode Member

    hi before there used to be an ip of the user showing where you could click it when you are on the admin tool to approve a user

    its not there anymore

    how do i get it back?
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The ability to view IP addresses is a permission.

    Clicking the IP link doesn't provide access to the ACP though, it opens a modal window with the IP address details.
  3. habplusmode

    habplusmode Member

    yeah the ip doesnt show, it just shows joined: username:
  4. habplusmode

    habplusmode Member

  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You need to click on the name to get further details.
  6. habplusmode

    habplusmode Member

    i found the problem no ip logs for new users who register how do u make it so it logs the ip straight away isit a cron setting or something?
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I would say that either you have an add-on installed that is interfering with IP logging. You should disable all add-ons via the control panel to confirm that.

    Or an IP is not being passed through. You could check admin.php?tools/phpinfo for _SERVER["REMOTE_ADDR"] to see if it appears on the page and has the correct value.

Share This Page