1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Won't Fix Thread without a title (or invisible title)

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Adam Howard, Jun 4, 2013.

  1. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

  2. ENF

    ENF Well-Known Member

    Attached Files:

  3. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Makes the thread un-clickable.

    I was only able to finally see the contents and get a link, by visiting the user's profile page & then following him from there.
     
    Last edited: Jun 4, 2013
  4. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    You can also click the blue dot next to it. Or you can click the date in the last forum.
    You sometimes gotta ask yourself: Is it worth the fix? :)
     
    SneakyDave likes this.
  5. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Maybe its firefox, but I didn't see a blue dot. It was completely blank.

    Forgot that you could click the date.....
     
  6. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    The blue dot is only available when there's a new reply. That could explain why it was not there ;)
     
    Adam Howard likes this.
  7. Lee

    Lee Well-Known Member

    I would class this as a bug myself.

    :)
     
  8. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    If there is a way to mess up the forums, then there will be an idiot who will do it.
     
    Adam Howard and SneakyDave like this.
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Problem is these are characters that have a valid use: mostly for RTL/LTR marking. It may be rarely used, but there may be situations where they're needed. We could strip out these characters, but then there will be plenty more, ones that may be more important (though possibly not so much in Latin-based languages).

    I feel this generally falls under the requirements of vigilant moderation.
     
    Adam Howard likes this.

Share This Page