1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Duplicate Style / cookie problem

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Marcel, Oct 6, 2010.

  1. Marcel

    Marcel Active Member

    Forgive the layman/non-technical explanation here.

    I have my style set to 'Kitchen Sink', which is fixed width.
    When I return back to the site after a while (what I'm presuming is the cookie / logout timeout).
    Upon first load it loads the full width style....then reverts back to my fixed with choice after a few seconds (presumably when the page has fully loaded).

    Not really a bug per se, more of a bugbear / annoyance. A layman's view would be that the forum is applying my chosen style last....
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I'm presuming you registered via FB? If so, then that is down to how FB handles auth. We can't know that you're a FB user until you've loaded a page.
  3. Marcel

    Marcel Active Member

    That would explain it.
    But IIRC I'm a bone fide 100% registered forum user. I added the Facebook auth afterwards.
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Yeah, it's basically applicable if you login via FB. Strictly speaking, there's nothing we can do to prevent it, but we can try to make the experience better (let you know what it's doing). There is another bug here that related to when FB was half down that covered that, so I'm going to tag this as duplicate.

    Thanks for the report. :)

Share This Page