1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

As Designed Strip out [ATTACH]

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Andrej, Mar 23, 2013.

  1. Andrej

    Andrej Well-Known Member

    A thumbnail is already included, so I don't see any reason for the tag ATTACH to appear.

    Perhaps this is more of a suggestion than bug... ;)

    Снимок экрана 2013-03-23 в 17.51.34.png
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I am vaguely familiar with what you're referring to, but you've not really given us detail.

    What thumbnail? Where? Where do you see the [ATTACH] tag?[/ATTACH]
  3. Andrej

    Andrej Well-Known Member

  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Well, what you've done in the first post, is enclosed a load of your text in an actual [ATT ACH tag. You need to wrap it in [PLAIN] tags or break the tag like I've done so it doesn't render as a proper tag.
    Andrej likes this.
  5. Andrej

    Andrej Well-Known Member

    Oh, I didn't notice that. Fixed. :)
  6. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    And to be fair, yes, the thumbnail is displayed, but the [ATTACH] tag puts context as to where the thumbnail actually is within the post.
    Andrej likes this.
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The attach placeholder is included as it represents part of the content - the same applies with other media content. The text may not make sense (or their may not even be any) without it.
    Slavik and Andrej like this.

Share This Page