1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Strange error in adding and removing forums (nodes)

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by A.Chakery, Oct 10, 2012.

  1. A.Chakery

    A.Chakery Active Member

    Hello,

    Today I noticed that when I wanna create a new forum it gives me below error :

    Code:
    The following error occurred:
    Mysqli statement execute error : Field 'post_rules_url' doesn't have a default value
     
        Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
     
        Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
     
        Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 574
     
        Zend_Db_Adapter_Abstract->insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1591
     
        XenForo_DataWriter->_insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1580
     
        XenForo_DataWriter->_save() in XenForo/DataWriter.php at line 1381
     
        XenForo_DataWriter->save() in XenForo/ControllerAdmin/Forum.php at line 115
     
        XenForo_ControllerAdmin_Forum->actionSave() in XenForo/FrontController.php at line 310
     
        XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
     
        XenForo_FrontController->run() in /home/bannedip/public_html/admin.php at line 13
    
    screenshot : xen.jpg

    and when I try to remove the forums it gives me this error :

    Code:
    The requested forum could not be found. 

    Any help is really appreciated solving this issue.

    Thank you very much
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Jake Bunce likes this.
  3. A.Chakery

    A.Chakery Active Member

  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    If you would like to keep that add-on then it might be quite a simple fix.
     

Share This Page