• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.1 Mysqli Statement Execute Error when Creating New Forum

#1
I should preface this with the fact that I am kind of...technologically challenged? Normally like Aki kind of walks me through these sorts of things but he's sick and I don't want him to be worried about this sort of thing.

So anyway, I'm so sorry if this is like an obvious simple fix for you guys who are way smarter than I am. If so, my apologies! But anyway, I keep getting the error below whenever I try to post a new forum. :I It's super weird, and I'm not really sure how to fix it, it seems like it's something that I'd need to do in the database? I'm not really sure. *flail*

The following error occurred:

Mysqli statement execute error : Field 'post_rules_url' doesn't have a default value
Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 574
Zend_Db_Adapter_Abstract->insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1591
XenForo_DataWriter->_insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1580
XenForo_DataWriter->_save() in XenForo/DataWriter.php at line 1381
XenForo_DataWriter->save() in XenForo/ControllerAdmin/Forum.php at line 115
XenForo_ControllerAdmin_Forum->actionSave() in Ragtek/TO/ControllerAdmin/Forum.php at line 26
Ragtek_TO_ControllerAdmin_Forum->actionSave() in NodesAsTabs/ControllerAdmin/AllNodes.php at line 7
NodesAsTabs_ControllerAdmin_AllNodes->actionSave() in XenForo/FrontController.php at line 310
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
XenForo_FrontController->run() in /home/rpgdir/public_html/admin.php at line 13
D: Help?