1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed quote reply not working

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Adam Howard, Jun 5, 2013.

  1. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    I'm thinking its a browser issue. The closes thing to stable on my PC is Firefox's beta (I also use Aurora and Nightly).

    The reply button doesn't bring a quote into the editor box unless you're using the raw editor (the editor without all the nice bb code buttons).
     
    Alien and Shelley like this.
  2. chulapi

    chulapi Member

    Confirmed on Firefox 21.0 - Windows 7.
     
    Adam Howard likes this.
  3. mjda

    mjda Active Member

    Confirmed using Win7 and Firefox 21.

    Edit: Yeah, what @chulapi said.

    Another Edit: Quoting works fine, for me, using Win7 and Chrome.
     
    Adam Howard and chulapi like this.
  4. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    Confirmed in Firefox 21.0 windows 7 (driving me insane)
     
    Adam Howard likes this.
  5. chulapi

    chulapi Member

    As a dirty workaround, if you switch the editor mode from rich to simple then quotes work fine!
     
    Adam Howard likes this.
  6. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    I find doing a refresh on the page works but it leaves spacing where you've previously quoted.
     
  7. Brandon Sheley

    Brandon Sheley Well-Known Member

    actually if you switch to simple and back it works for me as well
     
  8. chulapi

    chulapi Member

    I can confirm this.
     
  9. chulapi

    chulapi Member

    If I switch to simple and then to rich and then I attempt to reply with quote it is still not working. Firefox 21.0 - Windows 7.
     
  10. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    Hopefully this will be fixed asap on here. I was able to quote you so maybe mike applied the fix. :)

    Edit: nope. Still present I'm sure it will be fixed here soon.
     
  11. chulapi

    chulapi Member

    I can confirm that @Mike is viewing this thread :D
     
  12. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Should be fixed now.
     
    Adam Howard likes this.
  13. Morgain

    Morgain Well-Known Member

    not fixed
     
  14. Morgain

    Morgain Well-Known Member

    double checked (win7 FF) not fixed
     
  15. chulapi

    chulapi Member

    Working fine with Firefox 21.0 - Windows 7.
     
  16. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    test
     
  17. Morgain

    Morgain Well-Known Member

    fixed!
     
  18. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    @Morgain, fixes aren't rolled out immediately here.
     
    Morgain likes this.
  19. chulapi

    chulapi Member

    Try again maybe closing your browser. It's working fine here Firefox 21.0
     
    Shelley likes this.
  20. Shelley

    Shelley Well-Known Member

    test (seems to be working fine now for me)
     

Share This Page