1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Permissions failed while embeding pictures in posts

Discussion in 'Media Gallery Support' started by Heffalump, Jan 8, 2015.

  1. Heffalump

    Heffalump Member

    If a user changed an album for i.e. "owner only" and a picture from this album is embed in a post, it is visible for everyone, for guests, too.
    Is it a bug? I think, if a user hide his pictures he do not want to show it in the posts.

    Album permissions:

    picture in album.jpg




    Visible picture for guests:


    picture in post.jpg
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    When you edit that post, is the image in IMG tags or GALLERY tags?

    If it is the path to the thumbnail in an IMG tag then this is expected. Thumbnails don't have any permission checks on them. And this is basically the same as attachments (if the thumbnail path was embedded in a post rather than an attach tag).
     
  3. Heffalump

    Heffalump Member

    The Image is embedded like this:

    Code:
    [URL='http://www.domain.com/forum/galerie/blick-vom-tisch.141743/'][IMG]http://www.domain.com/forum/data/xengallery/138/138523-80e0463545f3b4b3c050e167c3ab9ea3.jpg[/IMG][/URL]
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That is indeed the thumbnail being embedded directly.
     
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Yeah. So that's expected. It's best to use the GALLERY BB Code for sharing images. These do get permission checked.
     
  6. Heffalump

    Heffalump Member

Share This Page