1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 New Editor Not Appearing?

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by GetParanoid, Aug 3, 2013.

  1. GetParanoid

    GetParanoid Member

    Hello, I updated to XenForo 1.2 today and when I did I noticed that new editor was not working. When I attempt to post on a thread I see this:
    [​IMG]

    When I attempt to create a new thread I see this:
    [​IMG]

    Any help would be greatly appreciated!
     
  2. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Do you have any add-ons?
     
  3. GetParanoid

    GetParanoid Member

    I do, but I disable them all to check and see if they were the problem.
     
  4. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Do a File Health Check.

    Admin CP -> Tools -> File Health Check
     
  5. GetParanoid

    GetParanoid Member

    It's saying the following are not found:
    Code:
    js/redactor/redactor.full.js
    File not found.
    js/redactor/redactor.js
    File not found.
    donation_callback.php
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You need to upload those files again.
     
  8. GetParanoid

    GetParanoid Member

    Yeah that's what I'm doing. I explicitly disabled my normal style to go back to the default style to check.
     
  9. GetParanoid

    GetParanoid Member

    Fixed, I re-uploaded the files and did a file health check. Thank you @Brogan and @AndyB
     

Share This Page