1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Member counter has stopped working

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by sophie1204, Feb 8, 2014.

  1. sophie1204

    sophie1204 Active Member

    The count for my members in my Forum Statistics box has stopped tracking, all of a sudden. Any ideas why this might be and what I can do to fix it?

    Thanks.
     
  2. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Does it update if you rebuild forum information?
     
  3. sophie1204

    sophie1204 Active Member

    I have no idea of what you mean by this. If you mean does it change when I refresh the page, the answer is no.
     
  4. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    No, I mean running Rebuild Forum Information.
     
  5. sophie1204

    sophie1204 Active Member

    What does this do and how would I do this? I'm not very savvy about this stuff, and I don't want to run the risk of ruining anything.
     
  6. sophie1204

    sophie1204 Active Member

    Ah, I see where it is, but I'm still not sure what it does.
     
  7. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    It'll rebuild your forum statistics.

    In simpler terms, it'll recalculate them.
     
  8. sophie1204

    sophie1204 Active Member

    Ran this and it fixed it:

    Admin CP -> Tools -> Cron Entries -> Rebuild Board Totals Counter

    YAY!!
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    If you're not running 1.2.4, I would recommend updating to that.
     
    Divvens likes this.

Share This Page