1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Many problems with the new update XenForo 1.3.0 Beta 3

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by UnitySoft, Feb 15, 2014.

  1. UnitySoft

    UnitySoft Member

    Hellos XenForo,

    I had many problems with the new update to XenForo 1.3.0 Beta 3 pictures no longer displayed, plenty of other worries, I correctly install with all XenForo file, I do not know how to fix all the problem is.
  2. UnitySoft

    UnitySoft Member

    ow to downgrade back to 1.2.5 without losing are on board? : (
  3. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    You cannot downgrade.

    Are there any server errors?
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  5. Martok

    Martok Well-Known Member

    Indeed, I hope a backup was made before upgrading, especially if you didn't heed the warnings about this beta software and have used it on a live site.

  6. UnitySoft

    UnitySoft Member

  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Then your only option is to fix all of the problems.
    The resource I linked to will give you some help.
  8. UnitySoft

    UnitySoft Member

    Well I think the wait final version of 1.3.0 as I have not taken a backup.
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    There will be very few changes now between Beta 3 and the stable release..
  10. UnitySoft

    UnitySoft Member

  11. UnitySoft

    UnitySoft Member

    That is to say?
  12. UnitySoft

    UnitySoft Member

  13. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I would be willing to bet that you haven't uploaded all of the files correctly.

    Have you tried downloading the files and re-uploading them again? When the member card issue happens, is there anything logged in your browser console (F12)? Are there any errors logged in your Server Error Log in the Admin CP (Admin CP > Tools > Server Error Log)?
  14. UnitySoft

    UnitySoft Member

  15. UnitySoft

    UnitySoft Member

    I had no server error, I'll try to re download the file XenForo 1.3.0 Beta 3 correctly and re transferred.
  16. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Have you merged any outdated templates?

    And what is the site URL - having a look at the source may allows others to offer more help. (y)
    MattW likes this.
  17. UnitySoft

    UnitySoft Member

  18. UnitySoft

    UnitySoft Member

    I gave all the default file, nothing changes ...
  19. UnitySoft

    UnitySoft Member

    Help me please :(
  20. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Please confirm your issues on the default style. (And make it available so we can see it.) Also, please disable all add-ons and confirm the issues.

    Also note that we can't see anything in your forum as guests, so we can't verify anything or do any debugging. The screenshots aren't particularly clear.

    Further, please do ensure that your forum meets the license agreement regarding content: http://xenforo.com/license-agreement/
    Mouth likes this.

Share This Page