1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot Reproduce Infinite redirect in upgrade

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Jeremy, Oct 5, 2011.

  1. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I had a link open (posts/89/) on my system, and when I finished upload, I decided it wouldn't hurt to just reload and get to the upgrade.. Well, it infinite loop redirects to /install/install/install/etc...
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I can't say I follow this. The only silent redirect to the install directory is when the config.php doesn't exist, but you're talking about upgrades so it should exist...?
     
  3. James

    James Well-Known Member

    I think he's saying he uploaded the XF 1.1 files, refreshed the link he was on (/posts/89) hoping to get redirected to the upgrade page, but instead got infinitely redirected to it.
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I overwrote the config file, so I didn't have one. But it still didn't take me to the correct location.
     
  5. robdog

    robdog Well-Known Member

    There was a config file in the upload package that overwrote your current one?
     
  6. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    No. I did a batch upload, so it got deleted, without intending too. The point isn't how I got it to happen, its that it'll go through an infinite loop. I'll do the same on a development server.
     
  7. robdog

    robdog Well-Known Member

    Just curious, but your batch upload deletes files that are not in the upload?

    And this scenario was probably not accounted for. Probably should add that to the list. :)
     
  8. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Hm... I can't seem to replicate this on a development server... Hate fluke things like this (but it did happen).
     

Share This Page