• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Failed to load resource: net::ERR_EMPTY_RESPONSE for css.php

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
An empty response like that is almost certainly indicative of a PHP crash. Unfortunately, they're very difficult to debug, especially if they're intermittent.
 

Stuart Wright

Well-known member
#3
Thanks, Mike. If when it happens I were to systematically disable the various addons being included, would that be a way to identify if one of them is problematic?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
Sort of. If you disabled add-ons and sat there refreshing that URL, if it's consistent, it would crash regardless. This probably isn't directly affected by add-ons beyond an add-on triggering the situation that caused the issue.

If I had to guess, it's probably more related to CSS minification, if you have that option enabled in XF. There could be a regex triggering the issue within that. If it's not consistent though (with a given URL), then that makes it super difficult to debug; it might just be something in the server environment.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
Without a consistent reproduction case, you likely need to disable the option in the control panel and see if that makes any differences.
 

Stuart Wright

Well-known member
#7
Without a consistent reproduction case, you likely need to disable the option in the control panel and see if that makes any differences.
Early signs are that it's fixed. Is there any way the unminified css can be grabbed and analysed to find any potential issues?