1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 External Link Image not showing up on post

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Deddy, Jan 15, 2014.

  1. Deddy

    Deddy Member

    Hi All,

    Something weird is happening. My users is linking some external link images, but it's not showing up on their posting.

    I've checked the link to external link image. It's showing up on my browser just fine. but when I look at their
    thread the image that they link are blank.

    external linked image not appearing.png

    this is the source from this thread .

    Code:
    <blockquote class="messageText ugc baseHtml">
                       
                        <b>Gili Trawangaaaaaaaann...</b><br>
    <br>
    <br>
    <img style="" src="http://www.giliislandstravel.com/wp-content/uploads/2009/11/Gili-Trawangan-Beach-with-view-of-Boat-and-Islands.jpg" class="bbCodeImage LbImage" alt="[IMG]"> <br>
    Sc: <a href="http://www.giliislandstravel.com" target="_blank" class="externalLink" rel="nofollow">www.giliislandstravel.com</a><br>
    <br>
    Mohon maaf karena photo2 blm dipindahkan ke kompie, jd numpang ngambil photo orang.. <img src="styles/default/xenforo/smilies/animated/smpis.gif" class="mceSmilie" alt=":smpis:" title="smpis    :smpis:"> <br>
    <br>
    Pulaunya keciiill... Ga ada kendaraan bermotor, adanya cm sepeda sama cidomo (semacam andong tp rodanya geday). Sepeda bisa disewa @25 rebong seharian, udah dapet kliling 1 pulau ituh. Dgn catetan: jago nawar harga sewa, plus kekuatan betis cukup memadai. Hahaa...<br>
    <br>
    Ni pulau bener2 khusus wisata, dan didominasi turis manca. Ntah kenapa, tampaknya gaung Gili Trawangan kurang terdengar di kalangan lokal. Padahal ni pulau asli cakeuuuppp... Ga ada matinya..! Malem sampe pagipun sepanjang pinggir pantai banyak resto, klub, cafe, 'n somekind of that yg pemandangan 'n fasilitasnya cihuy beut, dgn harga yg miring semiring2nya..<br>
    <br>
    Minusnya: berhubung kebanyakan turisnya manca, so harga clothes 'n souvenirnya mahal gilaaakk.. Utk kaos dgn model yg sama misalnya, di Bali bisa dapet 25rebong, di Gili 80an rebong. Maakkk...<br>
    <br>
    Tp teup rekomen tempat ini bwt yg bener2 pingin nikmatin liburan leha2 nyante2. Asal jgn lupa bawa stok baju yg banyaaaaaaakk...<br>
    <br>
    Ps: real pict akan diupload menyusul... <img src="styles/default/xenforo/smilies/animated/smmalu.gif" class="mceSmilie" alt=":smmalu:" title="smmalu    :smmalu:">
                    </blockquote>
     
  2. Deddy

    Deddy Member

    I thought it could perhaps be my computer that's causing the problem. However when I use my tablet/latop.. the image is also not showing up.

    Pleas help.

    Deddy
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It looks like they simply send a redirect to an HTML page - I suspect it's based on the referrer.
     
  4. Deddy

    Deddy Member

    Hi @Mike , thanks for the reply. Is there a way that other website can distinguish users that's looking at their own site and user thats loading image from other website? I thought the handling of image loads is on the browser side.
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Yes, the site can control this based on the referrer. There's nothing you can do about it if you're hotlinking the image from their site (you'd need to have a local copy of it).
     
  6. Deddy

    Deddy Member

    Can the upcoming xf v1.3 mitigate this issue with image proxing? @Mike
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Quite possibly, yes.
     
    lazy llama likes this.
  8. melbo

    melbo Well-Known Member

  9. Deddy

    Deddy Member

    @melbo.. yup tried. but it was conflicting with my current add-on.

    @Mike ... how many days of data can the image proxying store for xf v1.3?
    any idea when v1.3 is coming mike? Ballpark figure ?
     
  10. melbo

    melbo Well-Known Member

    I ask because those addons were causing the same problem on my board. Any external links which should have failed were instead inserted badly (not as images) Took me a lot of scraping my attachment directories to fix.
     
  11. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

  12. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Looking at the source, I wonder if this is causing the problem?

    Code:
    alt="[IMG]"
    
     
  13. Deddy

    Deddy Member

    Hi Andy. @AndyB It shouldn't because I tried to link other external image. It works fine.
     
  14. Deddy

    Deddy Member

Share This Page