• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed Copy/Pasting single-line text inserts line break before inserted content

Affected version
2.0.0 XF.Com Edition

Chris D

XenForo developer
Staff member
#2
I think I have been noticing this too, and I think it coincided with the recent Froala update, though I can't reproduce it on their demos.

We did, however, add some paste cleanup code which I think might be the cause of this. The pasted text is wrapped in <p> tags so it effectively looks like a line break.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#5
That would be a separate issue if it doesn’t involve the standard post editor so please post a separate report with reproduction steps.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
This will be fixed for the next roll out/release.

Note that this really only applies when you're pasting a single block of text, essentially something without a line break. That will be pasted inline if possible. If you have a line break or a paragraph break, the content will very likely come through with a line break before the first pasted content. Proper formatting of the pasted content more or less ends up causing this.
 

Floyd R Turbo

Well-known member
#7
I noticed something that may or may not be related to this.

When I make a post here and then highlight the entire text or just a section of a post, then paste that into another (XF1.x) forum, the result add in double linebreaks between paragraphs that I have to manually remove.