1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Clicking image to view full size doesn't work without a page refresh

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Brogan, Aug 6, 2010.

  1. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    When clicking on an image to make it full size, nothing happens.
    This only seems to be with Firefox; Chrome and IE8 are OK.

    See this thread here: http://xenforo.com/community/threads/test-of-new-attachment-buttons.1399/
    When I first load that page, if I click on the large embedded image nothing happens.
    If I refresh the page using F5 then it enlarges when I click on it.

    It seems that the first time you load the page it doesn't work but it does after a refresh.
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Do you mean if you use quick reply and upload the files there?
  3. Cezz

    Cezz Well-Known Member

    That seems to be working fine to me :S... Though it would be cool if the image was put inline it wouldn't show the thumbnail bellow also
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    No, using the advanced editor and the new attached buttons for thumbnail and full size.

    It's an intermittent failure but it definitely exists and is reproducible.
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Yes, it seems to be intermittent.

    I just clicked the same link and it won't resize for me.

    Edit: But it did the second time.
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    No-one else getting this problem?

    It happens every time for me.

    On first loading the page clicking an image to make it full size does nothing.
  8. AdamD

    AdamD Well-Known Member

    I get the same thing, in another thread there's 3 images, all of which says "Click here to see the full-size version", but nothing happens when I click them

    Using Firefox 3.6.8 (With adblock plus, but it's disabled for this site)
  9. s.molinari

    s.molinari Well-Known Member

    Yes, I got this too. I first looked at that thread by clicking on a link in my alerts box. It took me to the last unread post and the picture of the Ace Age squirel didn't expand. Then I came to this thread, went back to the other and it worked. So it seems intermittant. :) That should be a fun problem to find....;)

  10. otto

    otto Well-Known Member


    Yes, i get the same bug with firefox 3.6.8. When i press f5 its ok and work...
  11. Allen

    Allen Active Member

    (Rasing hand) Yes, it's happening to me as well, as of right now anyway.
    I originally couldn't get images to resize at all. Then (Saturday) I was posting about it (HERE) and it suddenly began working for me.
    Now, it appears I have the same problem as Brogan descibes above.
    BTW -- Using IE8.
  12. darkon

    darkon Member

    Got the same problem too... using FF 3.6.3 on MacOs X 10.6.4
  13. Biker

    Biker Well-Known Member

    I've seen numerous references regarding the ability to click on an image in a thread, and it automatically zooms into the selected area. Unfortunately, this is not working on my system for some reason. Haven't tested it under Windows, but currently, it's not working on my Linux/Opera setup.

    10.60 Internal




    Browser identification

    Opera/9.80 (X11; Linux i686; U; en) Presto/2.6.30 Version/10.60
  14. MrBrian

    MrBrian Active Member


    Upload a file > Browse to file > Full image
  15. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    Working in Win32/Chrome.

    Not working in Win32/IE8.
  16. Brandon_R

    Brandon_R Guest

    Working here.
  17. Luke F

    Luke F Well-Known Member

    Not working in Firefox
  18. MrBrian

    MrBrian Active Member

    It works just fine here with Fx 4 beta 3 and 3.6.8 :/
  19. Luke F

    Luke F Well-Known Member

    It's started working in Firefox again now :/
  20. ankurs

    ankurs Well-Known Member

    its hit n miss , with FF 3.6.8

Share This Page