1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Chrome doesn't recognize rss links

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Marcus, Jun 9, 2014.

  1. Marcus

    Marcus Well-Known Member

    Using latest Chrome on latest windows I get this message when clicking on a forum_list rss icon: "This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below."

    The solution could be to just disable rss links for incompatible browsers.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    This isn't a bug and has been this way since the first release.

    Chrome doesn't support the RSS format in use.
    You can use a valid RSS reader or Firefox, which does.
     
  3. Marcus

    Marcus Well-Known Member

    I would check rss capability on php level and disable the rss icons for chrome.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    RSS is really just an XML file. There isn't anything special about it.

    It is -- by definition -- designed for machines and generally a specific app (the RSS feed is of no use unless it is read over time).
     
  5. Marcus

    Marcus Well-Known Member

  6. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I've commented on the other thread, but I think you're really missing the purpose of RSS here and how people who use RSS discover RSS feeds. I don't tend to use RSS much any more, but I would often discover an RSS feed, as I'm sure many do, based on the visual indicators on the sites I visit. The indicator isn't at all useful so I can begin to use RSS in my browser. It's useful because I now know a site uses RSS, and I can find the link I need to populate my RSS client.
     

Share This Page