1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Chrome Beta question

Discussion in 'Off Topic' started by Trombones13, Jan 2, 2011.

  1. Trombones13

    Trombones13 Well-Known Member

    Has anyone else been having pages crash every so often lately with Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): The server could not be found.? I've been getting it on occasion for the past few days on several sites, including this one, and I wondered if it had to do with the Chrome beta.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Chrome seems to be getting more and more unstable and buggy.

    My stable build regularly crashes due to Flash plugins and every new release they seem to regress earlier fixes.

    I'm staying well away from Beta and Dev builds.
     
    Vincent likes this.
  3. Caelum

    Caelum Well-Known Member

    I've been getting it with the beta regularly for some reason.
    http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=1b6ea4f035dadc16&hl=en might be helpful - haven't tried any of it meself for reasons of not using Chrome regularly enough. :p
     
  4. SilverCircle

    SilverCircle Well-Known Member

    Well, I can say that the current dev builds (10.x) are much less stable than dev builds used to be. One reason might be the introduction of Crankshaft (new V8 optimizer) which seems to cause troubles all over the place. I'm pretty sure this will get better, but right now, I would stay away from using beta/dev builds as your main browser.



    If you want to follow development, install the SxS build (aka canary build) which does not overwrite your current stable version.
     
  5. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    Same here, using Chrome 8 with default plugins and default theme. Working fine and super fast :)
     
  6. Sean S

    Sean S Active Member

    Same, haven't had any of the problems mentioned with mine. Chrome crashed only once or twice for me a month or two ago after I installed silverlight, but that was it really.
     
  7. Trombones13

    Trombones13 Well-Known Member

    How do I go back to the stable version? I presume I have to uninstall and reinstall Chrome, right?
     
  8. Shadab

    Shadab Well-Known Member

    Export the bookmarks. Uninstall. Install the stable version and import the bookmarks again!
    That's what I had to do a couple of days back.
     

Share This Page