• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Cannot insert a message in the middle of a discussion

Walter

Well-known member
#1
Code:
XenForo_Exception: Cannot insert a message in the middle of a discussion. - library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php:449

Generiert durch: username, Donnerstag um 16:36 Uhr
Stapelverfolgung
#0 /home/forumuser/public_html/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(354): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_setPosition()
#1 /home/forumuser/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1446): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_preSave()
#2 /home/forumuser/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(548): XenForo_DataWriter->preSave()
#3 /home/forumuser/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
#4 /home/forumuser/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#5 /home/forumuser/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}

Benötigter Status
array(3) {
["url"] => string(105) "http://www.forumname.com/threads/threadname.16372/add-reply"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(9) {
["message_html"] => string(6117) "<p>postcontent </p>"
["_xfRelativeResolver"] => string(96) "http://www.forumname.com/threads/threadname.16372/"
["attachment_hash"] => string(32) "7ac3657cbd717f00bb76fec9e4f17dcf"
["last_date"] => string(10) "1419514338"
["last_known_date"] => string(10) "1419514338"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfRequestUri"] => string(73) "/threads/threadname.16372/"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}
Noteworthy: this is from a discouraged user.
Xenforo 1.4.3 (latest)
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
This would indicate that the server time has gone backwards or, if you have multiple servers involved, the times are not necessarily synced.
 

Walter

Well-known member
#3
Strange enough, but server time is ok (double checked) and only a single server involved (1 database, 1 website, both on the same server). I know the other thread :)

My humble guess was that it has to do with the discouragement and therefore the delays?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
Actually yeah that could be related. I'll have a think. I'm not sure if there's a great way to deal with it.