• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Error - Cannot insert a message in the middle of a discussion

Mr Lucky

Well-known member
#1
Can someone please tell me what this means? Thanks

(EDIT: I found this, but don't seem related as I haven't changed times)

Code:
XenForo_Exception: Cannot insert a message in the middle of a discussion. - library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php:449
Generated By: jansen, Thursday at 6:47 PM
Stack Trace
#0 /home/caf/public_html/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(354): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_setPosition()
#1 /home/caf/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1460): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_preSave()
#2 /home/caf/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(550): XenForo_DataWriter->preSave()
#3 /home/caf/public_html/library/XenForo/FrontController.php(351): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
#4 /home/caf/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#5 /home/caf/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(64) "http://cafesaxophone.com/threads/flat-bell-notes.18035/add-reply"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(9) {
    ["message_html"] => string(640) "<p><span style="font-size: 11pt; line-height: 1.4;">Hi,</span></p><p><span style="font-size: 11pt; line-height: 1.4;"><br></span></p><p><span style="font-size: 11pt; line-height: 1.4;">the mouthpiece has a somewhat smaller chamber - ted klum "acoustimax"&nbsp;</span></p><p><br></p><p>I have to push it in all the way to get in tune. Going down, starting at around low Eb the notes get progressively flatter, up to around 5 cents flat, (unless I lip up a lot and then the notes motorboat!) So if not subtoning and just honking the notes are about in tune. I guess 5 cents is not a big deal.</p><p><br></p><p>The horn is a Yanagisawa A5.</p>"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(55) "http://cafesaxophone.com/threads/flat-bell-notes.18035/"
    ["attachment_hash"] => string(32) "8e24d609a85611d7efed3d912f76200a"
    ["last_date"] => string(10) "1450370917"
    ["last_known_date"] => string(10) "1450370917"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfRequestUri"] => string(31) "/threads/flat-bell-notes.18035/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#5
It sounds like this was a one off? The error was a few days ago, so it might be tricky to understand what's going on as it looks like a temporary glitch. It is generally down to server time issues, though it could be a very tiny race condition window.