1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Avatars not uploading after VPS transfer

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by HazedOff, Mar 5, 2015.

  1. HazedOff

    HazedOff Member

    Trasnferred from shared hosting to a VPS. Copied my entire public_html onto my VPS, everything works as it should apart from animated/normal avatars, people are stuck with the ones they have currently, when you try to upload a new avatar, it says its uploaded and just refreshes to your current if you delete your avatar and then try to upload a new one it just refreshes again back to your previous avatar.

    I have imagemagick with the PECL extension for PHP installed and running on my VPS as the current avatars people have that are animated (.gifs) do work, they just can't be changed for some reason, the folder permissions for data and internal_data or 0755 so I'm really lost on what is causing the issue.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Have you confirmed that the permissions for /data and /internal_data have been applied recursively, to all sub directories?
     
  3. HazedOff

    HazedOff Member

    i have
     
  4. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Try changing to 0777.
     
  5. RaptureForums

    RaptureForums Member

    I've got the same problem on my forums except I'm on a windows server running Coldfusion as well as PHP. What would be the appropriate read, write, and excute permissions for Owner, Group, and World?

    Thank you for the help. :)
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It depends a bit on server configuration. The easiest is to give "Everyone" full control.
     
  7. RaptureForums

    RaptureForums Member

    Thank you for replying Mike. I've got it working now. :)
     

Share This Page