1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MG 1.1 after uploading images it's not showing complate

Discussion in 'Media Gallery Support' started by UAEReactor, Nov 7, 2015.

  1. UAEReactor

    UAEReactor New Member

    what i need is to show the image complate without cropping

    please see the image before uploading and after uploading


    Attached Files:

  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    You can change the thumbnail dimensions in Gallery Options > Inage Options then you can rebuild the existing thumbnails under Gallery Rebuilds > Rebuild Media Thumbnails
    UAEReactor likes this.
  3. UAEReactor

    UAEReactor New Member

    im not sure if you understand me sorry for my bad english :(

    for example i have the first attachment the photo that im trying to upload which is wooden door and after uploading it show in anther attachment the image get cropping and it not show complete photo so i try to change a few setting in the gallery options and rebuild i did not see anything that change almost same .. :(

    so can you tell me what exactly setting that i need to change ? or maybe that setting can't do what i need ?
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I understood you.

    You want to display the thumbnails without them being cropped.

    This isn't possible. All you can do is change the thumbnail dimensions, as I described.

Share This Page