XF2.3 feedback and comments

I think I have some work to do.
You might be able to help them if they're stuck.
They had what looked like an all white background that had black text. Had your xenbase logo on it
Menu list was crowded.
Reckon @Chris D was a little on the stressed side of things too.
 
You might be able to help them if they're stuck.
They had what looked like an all white background that had black text. Had your xenbase logo on it
Menu list was crowded.
Reckon @Chris D was a little on the stressed side of things too.
There was Xenbase logo here on the default style?

Burnie Burns Conspiracy GIF by Rooster Teeth
 
This incident is reminiscent of the discovery of BITREX (denatonium benzoate), highlighting how the greatest inventions often arise by chance or from mistakes along the way. @Chris D we're eager to explore the history of your CTRL+Zs to trace the journey of this remarkable discovery. It would be a shame not to claim the credit you deserve.
 
Upgraded to 2.2.14 patch 2 just now.

Things on my end are working ok.

But i’m reading that people are having issues with this version.

I’ll have to search through the upgraded version.
 
Seems to be a URL unfurling problem in 2.3. When you initially post a URL the post submits and the link is there as a plain hyperlink. It's only on page refresh that the link updates and shows the unfurled version.

Is this expected behaviour?
 
See screenshots.
1. My post
2. My post in "edit" state to show the source message and bbcode.
3. Refreshed post.
 

Attachments

  • Screenshot_20240130_212032_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20240130_212032_com.android.chrome.webp
    35.8 KB · Views: 12
  • Screenshot_20240130_212036_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20240130_212036_com.android.chrome.webp
    32.7 KB · Views: 10
  • Screenshot_20240130_212049_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20240130_212049_com.android.chrome.webp
    35.9 KB · Views: 10
Yeah I just pasted a link in this box and hit Preview and no unfurl, same link works on my own site in Preview (have not upgraded).
 

Now it seems to be unfurling OK from different threads.

Has something happened in the past couple minutes to fix this? I hope so otherwise apparently we both look stupid here @beerForo

Although apparently now the previous post has stopped unfurling?
 

Attachments

  • Screenshot_20240130_213258_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20240130_213258_com.android.chrome.webp
    51.7 KB · Views: 11
Top Bottom