1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Wrong password with subdomain

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Allan, Nov 27, 2014.

  1. Allan

    Allan Well-Known Member

    A member of my forum has a problem, he can change his password with the normal url, but when it passes through its subdomain, it indicates it a wrong password.

    Normal url -> http://www.cfdt74.fr/sdis2015 -> assword OK
    Sudomain -> http://caserne.cfdt74.fr/ -> Wrong password
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    That shouldn't happen assuming both URLs point to the same installation of XF. Either the password is being mistyped or the two URLs are different forums. I suggest you ask him for his password so you can try to reproduce the problem. Or you can reset his password through the Admin CP.

    It is a good idea to enforce just one URL for your forum.
     
    Allan likes this.
  3. Allan

    Allan Well-Known Member

    Thank you Jake, I'll try your advice ;)
     
  4. Allan

    Allan Well-Known Member

    I confirm after test, the problem is present.
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Only other possibility is if you have different PHP configurations between them, notably one running PHP 5.2 and the other running a later version. You need to run using PHP 5.3+ if you ran PHP 5.3 in the past.
     
    Allan likes this.
  6. Allan

    Allan Well-Known Member

    He updated to php5.4 and it now works (y)
     

Share This Page