1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Why all profiles are showing up as administrator ?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by garry420, Apr 18, 2016.

  1. garry420

    garry420 Active Member

    Hello All,

    I added an addon yesterday to remove home page section from profile, but today when i was looking at profiles all the registered members are showing as administrator's.
    I have edited two profiles manually to members.
    Can anyone guide me how to change the settings of all back to normal.
    This Post is example of 1 such thing

    http://www.indiasforum.com/threads/do-you-want-to-live-alone-or-with-family.652/


    Tnx
     
  2. Martok

    Martok Well-Known Member

    Disable the add-on and check to see if that fixes things. If it does then you'll need to post in the discussion thread for that add-on for support.
     
    garry420 likes this.
  3. garry420

    garry420 Active Member

    Tnx you are the most helpful guy i have found in this forum since last 2 years.
    always ready to help.

    Tnx bro
     
  4. garry420

    garry420 Active Member

    Did but same result.
    I am able to edit everyone manually thou.
    Tnx
     
  5. Martok

    Martok Well-Known Member

    Can you explain exactly what you are editing? Is it the custom title, the user group title, something else? A detailed explanation would help.
     
  6. wang

    wang Well-Known Member

    Can you please post the link to the add on that you installed?
     
  7. garry420

    garry420 Active Member

    i think i am ****ed up now
    upload_2016-4-18_18-41-33.png

    Now profiles are not even allowed to do anything.
    Only admin has permissions
    whats this going on :(
    Please help someone.
     
  8. garry420

    garry420 Active Member

    I updated batch file as was told in add on.

    Tnx
     
  9. garry420

    garry420 Active Member

  10. Martok

    Martok Well-Known Member

    I suspect that you may have changed the user groups of your users. Check to see if this is the case. If it is, then you sh change their user groups back to the way they were.

    If this isn't the issue then you will need to seek support from the add-on author. You've already posted in the add-on discussion thread.
     
  11. garry420

    garry420 Active Member

    I have tried everything sadly.
    guide about how to change the user groups of your users, will try it if i haven't done it
    I think I am ****ed up.
    I did post on the add on discussion thread, no reply has come sadly.
    Anyone else who can help me ?

    Tnx
     
  12. Martok

    Martok Well-Known Member

    In the ACP, look at one of the users who has the Administrator title. You will then see which user group(s) that user is in. If it's not correct (and I'm guessing you may have added them to the Administrative user group) then you'll need to remove them from any user groups they are in and add them to any that they should be in by ticking the appropriate user group boxes for that user.

    If this is the issue then you'll need to use Batch Update Users to change the user groups for all the users that are incorrect. You presumably have used Batch Update Users already as it's mentioned in step 2 of the guide for the add-on you are using.
     
  13. garry420

    garry420 Active Member

    Admin is in Administrative user group.
    Yaa i see majority of users listed in administrative groups (Great you are genius)
    How do i update user group back to registered ?
     
  14. Martok

    Martok Well-Known Member

    By using the Batch Update Users in the ACP, removing them from the Administrative user group.
     
  15. garry420

    garry420 Active Member

    changed all batch to registered users by searching for administrator group and then updated it to registered users group but still can't access anything as user.
    Now all are under registered ad group
    Now what do i do ?

    Tnx
     
  16. Martok

    Martok Well-Known Member

    You need to assign yourself to the user groups you were in before (as you have presumably also removed yourself from the Administrative user group). Just edit your user in the ACP and add back in the Administrative user group and any other secondary user groups you should be in.
     
  17. garry420

    garry420 Active Member

    Now even admin cannot see and post anything.
    don't have permission it says.
    Tnx
     
  18. Martok

    Martok Well-Known Member

    Like I said, it sounds like you have removed the various user groups that users were previously in when you used Batch Update users. Because of this, that's why Admin and no doubt others don't have the necessary permissions. You are just going to have to add back all of the groups that users were in (so that should be Registered as the primary user group for everyone and any other user groups as secondary groups).
     
  19. garry420

    garry420 Active Member

    Clicking here
    upload_2016-4-18_20-27-58.png

    Now what do i do here ?
    upload_2016-4-18_20-30-3.png

    Tnx
     

    Attached Files:

  20. garry420

    garry420 Active Member

    done listed my self to admin group by updating it as in screenshot

    upload_2016-4-18_20-38-4.png

    Tnx
     

Share This Page