1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed When you click buttons, they flash bright green

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Enigma, Sep 15, 2010.

  1. Enigma

    Enigma Well-Known Member

    For example, click the "preview" button when submitting a thread and it will be green.
     
  2. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Just an oversight... not really a bug though is it? I might have done it on purpose :p
     
  3. Cezz

    Cezz Well-Known Member

    If you did that on purpose I may have to rethink my opinion on xenForo as it is UGLY...
     
  4. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Doh! And there was me thinking of re-doing the default colour scheme based around that particular colour...
     
  5. Cezz

    Cezz Well-Known Member

    /me runs and hides from the possible disaster.
     
  6. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Hey we've seen some forum styles that are worse than that would likely turn out *cough points at the other place*
     
    Trombones13 and Grover like this.
  7. Cezz

    Cezz Well-Known Member

    That is very true actually... But then people are running away as fast as they can from the other place.
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I like green :D

    That was going to be the main colour for my theme...
     
  9. Mikey

    Mikey Well-Known Member

    I thought that was only on the kitchen sink style :D (which you left active btw)
     
  10. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Not green any more.
     
  11. Cezz

    Cezz Well-Known Member

    YAY Back to grey
     

Share This Page