1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 When uploading "a server error occured please try again later"

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by borgqueenx, Apr 10, 2016.

  1. borgqueenx

    borgqueenx Active Member

    Only with specific images im trying to upload. Both are PNG, but one of 9,6mb failed and one of 6,8mb worked to upload.
    I tried some more images and it seems the error occurs at images larger then approx 8mb.
    I am using the sonnb add-on to upload images, but this also occurs when attaching images in xenforo itself.
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Are there any details in the server error log in the control panel?
     
  3. borgqueenx

    borgqueenx Active Member

    it did not wrote down anything in the server error log.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Please try enabling debug mode temporarily (via config.php) and attempt the upload. Is there a different message? (Please disable debug mode then.)
     
  5. borgqueenx

    borgqueenx Active Member

    config.php contains user/password etc i do not see a debug mode.
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Sorry, add this to the bottom:

    Code:
    $config['debug'] = true;
     
  7. borgqueenx

    borgqueenx Active Member

    Again no admin server error entry was made.
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

  9. borgqueenx

    borgqueenx Active Member

    the post_max_size in php.ini is already set to 200M.
     
  10. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can you confirm that is reflected in your phpinfo? (admin.php?tools/phpinfo)
     
  11. borgqueenx

    borgqueenx Active Member

    It is not the same in that page, thanks....i guess there is a double php.ini somewhere. i will try to find it and let you know!
     
  12. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    At the top of the PHP info output, it should tell you what php.ini files are being loaded.
     
  13. borgqueenx

    borgqueenx Active Member

    the error is fixed. thanks alot!
     

Share This Page