• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

What the heck is going on?

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
That seems to be related to this css:

HTML:
.breadcrumb .crust .arrow span {
border: 12px solid transparent;
I need to do a bit more digging though.
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#5
Screen shot 2010-11-16 at 9.46.56 AM.png

I was able to reproduce this problem by editing this template:

Admin CP -> Appearance -> Templates -> breadcrumb.css

In the two classes below you will see a background-color and a border-left-color which both use @primaryLightest. If you change one such that the two attributes no longer use the same color then you get that color mismatch.

Code:
.breadcrumb .crust a.crumb
{
	@property "breadcrumbItemCrumb";
	text-decoration: none;
	background-color: @primaryLightest;
	padding: 0 10px 0 18px;
	margin-bottom: -1px;
	border-bottom: 1px solid @primaryLighter;
	outline: 0 none;
	-moz-outline-style: 0 none;
	display: block;
	line-height: 24px;
	_border-bottom: none;
	@property "/breadcrumbItemCrumb";
}
Code:
.breadcrumb .crust .arrow span
{
	@property "breadcrumbItemArrowInner";
	border: 12px solid transparent;
	border-right: 1px none black;
	border-left-color: @primaryLightest;
	display: block;
	position: absolute;
	left: -13px;
	top: -12px;
	z-index: 51;
	white-space: nowrap;
	overflow: hidden;
	text-indent: 9999px;
	width: 0px;
	height: 0px;
	@property "/breadcrumbItemArrowInner";
}
Hopefully this helps.