• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 vBulletin Albums Import Hangup

#1
I have imported from a VB4 forum and am doing the albums now. It got up around 50% and now all I get is a white screen.

When I go back to the import page it says an import is already in progress, I select "continue" and get a white screen (nothing happening).

Help is appreciated.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#2
Is there anything logged in the XF server error log?

White screens are usually indicative of PHP crashing so additionally consulting with your host to see if they can see anything in their logs about this might be useful.
 
#4
Any further thoughts on what I could do here? I am wanting to tie up the import and get going with the forum. I can't get past the white screen on the album import.

Thanks.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#7
Unless you can find out what is causing PHP to crash, we're a bit limited in what we can do.

In config.php add the following:
PHP:
ini_set('display_errors', true);
And also enable Debug mode:
PHP:
$config['debug'] = true;
Then try again to see if you get any errors.
 
#9
Just to clarify (as I might not have been clear), when I click to continue the import, it goes right to the white screen with no other action taken. It doesn't run for a bit or anything.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#12
That's probably less important than the config switches at this stage.

Making the changes I advise might bring the error straight to you rather than having to go hunting for it.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#17
If you can submit a ticket from your customer area with details including your admin cp login and FTP access then we will have a closer look for you.