1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Value in custom profile field - Using text

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Marc, Oct 5, 2011.

  1. Marc

    Marc Well-Known Member

    The value display html in the custom profile fields seems to be using the text rather than the value of a field .... So for example, I entered the following for a flag:

    england - UK

    UK is selected in user profile so using:

    <img src="../{$value}.gif" />

    I would have expected england.gif to be shown, but its looking for UK.gif ... Also tried with ValueUrl just incase and same result
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That is the designed behavior, but I can see how it's limiting so we'll probably add a new token to represent the "choice" rather than the "value" (text)
    Marc likes this.
  3. Marc

    Marc Well-Known Member

    Top man :)

    Could actually do with changing the wording too as one says text and the other says value when it actually represents the text (hope that makes sense lol)
  4. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Marc, I think we also expose {$choice} - could you verify please?
  5. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    I've verified that this works, and updated the documentation accordingly.

    Screen Shot 2011-10-05 at 23.01.14.png
    Onimua, Marc, Bob and 1 other person like this.
  6. Marc

    Marc Well-Known Member

    You beat me to it LOL ... Nice one :)

Share This Page