1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Users Awaiting Approval not counting down

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Neal, Mar 26, 2013.

  1. Neal

    Neal Well-Known Member

    Since installing 1.1.4 I've had a few spammers registering. I see they show in the approval area as I've set registration to manual approval. When I rejected a user the countdown still shows 1. I've had more spammers since but still the countdown shows 1 even though there are now no more users awaiting approval.
    Romchik® likes this.
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    In library/XenForo/DataWriter/User.php, find:
    $this->getModelFromCache('XenForo_Model_Avatar')->deleteAvatar($userId, false);
    Add this after:
    if ($this->get('user_state') == 'moderated')
    I have just added this fix to the download package.

    Note this only occurred when deleting the user; approving would be fine.
    Slavik, Romchik®, Veer and 3 others like this.
  3. Neal

    Neal Well-Known Member

    Mike, you are too quick. Thanks for the fix :)
  4. Alluidh

    Alluidh Well-Known Member

    Is this fixed in the packages now or should it be fixed by hand?
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

  6. BamBam

    BamBam Active Member

    I have the same "Proplem", but the fix wont help. I just have replaced the old User.php with the new User.php from the Download Area, and the Count is still there. Login/LogOut doesn`t help.

Share This Page