1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 User Promotion stopped working?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by tommydamic68, Oct 2, 2016.

  1. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member


    I just noticed, I have "user promotions" that reward a user when they reach a certain status with a ribbon - like below. It stopped working suddenly. Promotions not changed, only recent change on the back end was to update Tapatalk. Any thoughts?

    Screen Shot 2016-10-02 at 8.50.53 AM.png

    Screen Shot 2016-10-02 at 8.53.13 AM.png

    Screen Shot 2016-10-02 at 8.53.24 AM.png
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I have seen Tapatalk cause all sorts of weird problems. That is definitely a possibility.

    Otherwise make sure the cron has been running:

    Admin CP -> Tools -> Cron Entries -> User Group Promotions
  3. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

    The default user title ladder works but I get duplicate names. Senior Lairian is twice.

    Screen Shot 2016-10-03 at 5.51.02 AM.png
  4. Martok

    Martok Well-Known Member

    One is a user title and the other is a user banner. Presumably you have set the same text for both in that user group.
  5. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

    Can it be one or the other?
  6. Martok

    Martok Well-Known Member

    You don't have to set both user titles and user banners in user groups, just set the one you want. I use banners only for my user groups (users get the user titles from the user title ladder).
    tommydamic68 likes this.

Share This Page